Ponuda

Bojenje

U ponudi imamo širok asortiman boja i pomoćnh sredstava za sve vrste vlakana kako prirodnih poput pamuka, vune, celuloze tako i sintetičkih kao sto su poliakril, poliamid, poliester…. Kako biste odabarali proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama u ponudi imamo reaktivne, kisele, metalokompleksne boje, vat boje, disperzivne, katonične i mnoge druge. Kombinacija boja i pomoćnih sredstava uz recepture i instrukcije koje dobijete od nas ce rezultirati jednim efikasnim sistemom za proizvodnju visokog kvaliteta.

Štampa

Za sve procese štampanja na raznim tkaninama koristeci razlicite vrste boja, nudimo veliki izbor proizvoda i posebna rešenja koji će u potpunosti odgovoriti na sve vaše potrebe. Bez obizra da li je materjal svetle ili tamne boje, prirodan ili sinteticki, sa našim štamparskim pastama vaše ideje nemaju limit.

Nudimo vam proizvode za sve uobičajene metode sito štampe kao sto su direktna i transfer štampa, bojama na vodenoj ili plastisol osnovi.

Takođe iz ponude mozemo izdvojiti i široku lepezu specijalnih efekata za direktnu štampu tekstila.

Zatezanje sita

Nudimo Vam uslugu zatezanja svih sintetičkih svila.

Garment

Osnova garmenta su direktne i reaktivne boje kao i pomocna sredstva za svaku vrstu tretiranja. Savremena tehnologija boja i pomocnih sredstava drasticno smanjuju potrosnju energije, vode i vreme trajanja samog procesa.
Bilo da je u pitanju bojenje, omeksavanje, pranje, izbeljivanje ili neka druga obrada, dostupne su sv recepture i garantovan je najvisi ucinak.

Mašine

Zastupnici smo Turske firme ANSAL, renomiranog proizvođača mašina za tekstilnu industriju, koji je na tržistu već 25 godina.
Firma Printex iz Poljske, čiji smo predstavnici, je na tržištu više od 10 godina, a njihova ponuda se zasniva na mašinama i opremi za sitoštampu.